De reis van Blue Planet

We zijn een jonge, ambitieuze groep codelovers die een visie graag vertalen naar een digitaal platform. We partneren up, en zorgen als digitale denktank voor een optimale uitvoering van je blueprint. We houden van ontwikkelen en zijn fier op onze producten.
Opgericht in 2011, ontwikkelen we ondertussen al 10 jaar robuuste applicaties in Brussel.
Blader even door onze referenties, misschien hebben we ooit al iets gemaakt dat op jouw noden of idee lijkt?
We drinken koffie, kijken naar Star Trek en proberen quantumfysica te begrijpen. Het koffie drinken lukt ondertussen al behoorlijk.

Bedrijfscultuur

Vertrouwen.

Vertrouwen is onze basis. Geen micro management, niemand die over een schouder meeloert. We geven verantwoordelijkheid door en groeien als team. Samen. Gepolijste onderdelen die samen de goed geöliede machine laten draaien.

Vlakke structuur.

Geen hiërarchie maar een open geest en een open deur. Goede en slechte feedback, alles is bespreekbaar. En enkel wat besproken wordt, vindt een oplossing. Een gezonde, goedlachse werksfeer waarin het aangenaam is om als ontwikkelaar te groeien.

Kwaliteit.

Een deadline is erg belangrijk, maar vitaal voor applicaties is de kwaliteit. We hebben tot hiertoe nog nooit een boze of teleurgestelde klant aan de lijn gehad, en dat willen we zo houden. Ontwikkel met fierheid, met motivatie en met code die je hoogste niveau weerspiegelt.

Integriteit.

Iedereen maakt fouten. Een fout is een opportuniteit om te groeien, zolang ze herkend en erkend wordt. Wat we goed doen, zullen we blijven doen, maar de zaken waar het wat minder gaat, bieden de grootste opportuniteit om te goeien. Onderlijn en identifieer je zwaktes. En blijf ver weg van ‘the blame game’, daar heeft niemand iets aan.

No-Nonsense & efficiency.

Wees concreet en duidelijk. Vermijd lange meetings. Als je je gedachten niet in een paar lijnen kunt uitdrukken, zijn ze nog niet klaar voor publiek. We kunnen urelang filosoferen over de beste manier om koffie te zetten, maar op gebied van werk willen we efficiëntie. Hou het simpel, duidelijk en gestructureerd.

Groei.

We hebben sinds het begin een sterke basis opgebouwd, en die basis blijft groeien. Ook jij, als nieuwe developer bij Blue Planet, zal groeien. Pak uitdagingen met beide handen vast, volg opleidingen en onderga onze senior dev coaching. En voor je het weet, ben je in staat om de meest complexe projecten uit te voeren.

Ons hoofdkantoor

Meet the crew

Elise Mertens

Office Manager

Frank Delattin

CEO & founder

Thi Huyen Nguyen

Advanced Developer

Marte de Leeuw

Advanced Developer

Michaël Van Damme

Lead Developer & founder

Reinout Roels

CIO

Roeland Matthijssens

CTO

Sam Wilkinson

Junior Developer

Sébastien Pinchetti

Advanced Developer

Thomas Vaeyens

Advanced Developer

Vinnie Schelfhaut

Advanced Developer

Kom bij ons werken

Er is een plaats voor jou in ons team. Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures bij Blue Planet

Contacteer ons